¤ professionele hulp bij het verzorgen van uw belastingaangifte ¤

Belastingaangifte Ondernemers

Voor veel ondernemers vormt de belastingaangifte een lastige en tijdrovende zaak. Die zorg kunnen wij u voor een deel uit handen nemen, dit bespaart u veel tijd en ergernis. Belastingconsultancy MVE zorgt er tevens voor dat u optimaal profiteert van alle fiscale wet- en regelgeving, waardoor maximaal belastingvoordeel mogelijk wordt.

Ons kantoor richt zich met name op ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, B.V.’s, stamrecht B.V.’s, maatschappen, v.o.f.’s, samenwerkingsverbanden, eenmanszaken, ZZP-ers, startende ondernemers en freelancers. Persoonlijk contact en een professionele dienstverlening zijn het handelsmerk van Belastingconsultancy MVE. Wij verzorgen fiscale werkzaamheden voor ondernemers in heel Nederland.

Complexe fiscale wetgeving voor ondernemers
Belastingaangiftes voor ondernemers zijn vaak zodanig complex dat het niet verstandig is deze zonder deskundig advies in te dienen. Als ondernemer krijgt u te maken met zaken als investeringen, investeringsaftrek, afschrijvingen, gemengde kosten, representatiekosten, zelfstandigenaftrek, startersaftrek, het urencriterium, de VAR-verklaring, oudedagsreserve, mkb-winstvrijstelling, meewerkaftrek, KOR enzovoorts. De fiscale wetgeving, met alle hierop van toepassing zijnde uitzonderingen, het grote aantal arresten (uitspraken van de Hoge Raad) en de hoge frequentie waarmee nieuwe belastingwetgeving wordt doorgevoerd en aangepast is dermate aan verandering onderhevig, dat een goede samenwerking met een deskundig belastingkantoor de investering snel terugverdient.

Aanschaf zuinige auto, staking onderneming of verkoop bedrijfspand
Wanneer u overweegt om als ondernemer een (grote) investering te doen, zijn er diverse regelingen waar u gebruik van kunt maken. Maar ook wanneer u uw onderneming staakt of een gedeelte van uw ondernemersactiviteiten beëindigd, is het raadzaam u op een deskundige wijze te laten adviseren. Ook bij de verkoop en/of taxatie van een winkelpand of het overhevelen van een bedrijfspand van zakelijk naar privé krijgt u te maken met complexe fiscale wetgeving.

Omzetbelasting (BTW)
Behalve de winstaangifte, vormt ook de aangifte omzetbelasting een belangrijk onderdeel van de onderneming. De juiste berekening en aangifte van de omzetbelasting bij intracommunautaire prestaties (ICP), leveringen en/of verwervingen, bijvoorbeeld in combinatie met de kleine ondernemersregeling (KOR) zijn vaak ingewikkeld. Ook de juiste toepassing en berekening van de aftrek van BTW als voorbelasting is vaak lastiger dan u denkt.

Belastingconsultancy MVE heeft op het gebied van de hierboven genoemde fiscale wetgeving een ruime ervaring en adviseert u graag bij uw belastingaangifte. Aangiftes die door ons kantoor worden opgesteld voldoen aan de eisen van de Belastingdienst waardoor deze sneller kunnen worden afgehandeld.

Register Belastingadviseurs (RB)
Belastingconsultancy MVE is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en formeel erkend als RB-kantoor. Dit vormt een waarborg voor kwaliteit, integriteit en staat garant voor actuele kennis op fiscaal gebied. Een erkend RB-kantoor is geregistreerd in het Register van Belastingadviseurs (RB) en staat voor hoogstaand belastingadvies. De RB titel is beschermd.

Belastingconsultancy MVE is door de Belastingdienst gemachtigd voor het doen van elektronische belastingaangiftes en beschikt over een eigen beconnummer, waardoor wij namens onze cliënten kunnen optreden en bijvoorbeeld zaken als belastinguitstel eenvoudig voor u kunnen aanvragen.

Iedere belastingaangifte wordt namens ons kantoor ondertekend door een academisch fiscalist.

Belastingconsultancy MVE onderscheidt zich door:

Een vast aanspreekpunt: U heeft altijd één aanspreekpunt, waar u altijd een beroep op kunt doen.

Flexibiliteit: Afspraken zijn ook mogelijk in het weekend of tijdens de avonduren.

Snelheid: Indien u via de e-mail of telefonisch vragen stelt, worden deze snel en adequaat beantwoord.

Laagdrempelig: U kunt bij Belastingconsultancy MVE altijd terecht voor een goed advies en een vrijblijvende offerte.

Helderheid en duidelijkheid: Doordat wij werken met vaste prijsafspraken wordt u niet met onverwachte kosten geconfronteerd. Bij complexe situaties of fiscale adviezen wordt eveneens een vaste prijs overeengekomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Waarborg van kwaliteit: Iedere belastingaangifte wordt namens ons kantoor ondertekend door een academisch fiscalist.

Belastingaangifte Ondernemers
Belastingaangiftes voor Ondernemers zijn veelal complex, daarom worden deze aangiftes alleen vanuit ons kantoor verzorgd. U kunt ons toegang verlenen tot uw online boekhoudpakket in de cloud (zoals bijvoorbeeld e-boekhouden of Moneybird) of al uw overzichten en relevante gegevens (bijvoorbeeld in een Excel bestand) per e-mail of per post naar ons kantoor verzenden. Voor uw persoonlijke gegevens kunt u de checklist voor Particulieren uitprinten, invullen, ondertekenen en vervolgens naar ons kantoor opsturen (de checklist scannen en e-mailen mag ook). Belastingconsultancy MVE zal na ontvangst het gehele aangiftetraject verzorgen. Ondernemers ontvangen na afloop gratis digitale kopieën van de gehele belastingaangifte per e-mail.

Wij proberen u op een zo prettige en professioneel mogelijke manier te ondersteunen op het gebied van belastingzaken rondom uw onderneming. Voor deze extra service, zoals het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het begeleiden van (startende) ondernemers of het geven van belastingtips aan het einde van ieder boekjaar, berekenen wij (in tegenstelling tot veel andere belastingkantoren) geen aanvullende kosten. Op die manier weet u als ondernemer precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Een prettige samenwerking op een informele manier vormt het handelsmerk van Belastingconsultancy MVE.

Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen en/of wilt u een afspraak maken neemt u dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail of door middel van het contactformulier.

Ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Informeer naar de mogelijkheden.

Belastingconsultancy MVE is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en formeel erkend als RB-kantoor. Dit vormt een waarborg voor kwaliteit, integriteit en staat garant voor actuele kennis op fiscaal gebied.

Een erkend RB-kantoor is geregistreerd in het Register van Belastingadviseurs (RB) en staat voor hoogstaand belastingadvies. De RB titel is beschermd.

 

CB logo