¤ professionele hulp bij het verzorgen van uw belastingaangifte ¤

Tarieven Ondernemers 2021

Een goede fiscalist verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Belastingaangifte Inkomstenbelasting Ondernemer privé (is inclusief 21% btw)
Enkele IB aangifte ondernemer privé € 80,00 * Gezamenlijke IB aangifte privé (met fiscaal partner) € 95,00 *

Ondernemersaangifte IB + Winstaangifte Ondernemer + Controle
Ondernemersaangifte + Winstaangifte Ondernemer € 550,00 *

Ondernemersaangifte IB + Winstaangifte Ondernemer + Kleine Boekhouding en Administratie
Ondernemersaangifte + Winstaangifte Ondernemer vanaf € 1000,00 *

Ondernemersaangifte IB + Winstaangifte Ondernemer + Complete Boekhouding en Administratie
Ondernemersaangifte + Winstaangifte Ondernemer vanaf € 1500,00 *

Gratis bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde van uw bedrijfspand
Belastingconsultancy MVE werkt hierbij samen met een aantal erkende Makelaars. Een NVM Register Makelaar/Taxateur zal beoordelen of het indienen van een bezwaarschrift zinvol is. Wanneer dat het geval is, dan komt de Makelaar/Taxateur bij u aan huis om het bedrijfspand officieel (inpandig) te taxeren. U ontvangt zelf na afloop ook een taxatierapport. Vervolgens zal Belastingconsultancy MVE een bezwaarschrift in combinatie met het taxatierapport indienen bij de gemeente. Als de gemeente besluit de WOZ-waarde te verlagen op basis van onze argumenten in het bezwaarschrift, vergoedt de gemeente onze kosten. Is het bezwaarschrift niet succesvol, dan komen de kosten geheel voor onze rekening. Op die manier blijft voor u het gehele traject kosteloos. Uiteraard zullen wij alleen bezwaar maken indien ook daadwerkelijk blijkt dat de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld. Doordat wij vrij nauwkeurig te werk gaan en alle bezwaren worden onderbouwd met foto’s, uitreksels van het kadaster, een actuele waardebepaling en berekeningen op basis van huurwaardekapitalisatie, is de slagingskans hoog. Houd er rekening mee dat de bezwaartermijn slechts zes weken bedraagt (na dagtekening WOZ-beschikking). Wij kunnen ook eerst een pro forma bezwaar indienen, zodat we langer de tijd krijgen om het bezwaar te motiveren. Ook als u geen cliënt bij ons bent, kunt u zich voor deze actie aanmelden.

Aangifte Omzetbelasting (BTW)
Aangifte Omzetbelasting € 75,00.

Suppletie Omzetbelasting (BTW)
Indienen Suppletie Aangifte Omzetbelasting € 100,00.

Bezwaarschrift indienen bij de Belastingdienst
Opstellen en indienen bezwaarschrift € 95,00 *

Opstellen en verstrekken officiële verklaring
Opstellen en verstrekken officiële verklaring voor o.a. registratiecommissie, overheidsinstantie enz. € 95,00 *

Telefonisch contact met de Belastingdienst
Het bellen naar de Belastingdienst i.v.m. het aanvragen van formulieren en/of het telefonisch doorgeven van wijzigingen of het aanvragen van uitstel van betaling € 35,00 *

Gebruik van machtigingsformulier
Machtigingsformulier van Belastingconsultancy MVE als bewijs van machtiging door de eigenaar / bevoegd bestuurder van de betreffende onderneming voor het behartigen van belangen inzake belastingen voor o.a. de Belastingdienst, gemeente en/of andere overheidsinstantie. Per formulier € 15,00.

Ingebonden fiscaal jaarrapport (voor ondernemers gratis)
Ondernemers ontvangen na afloop gratis een ingebonden fiscaal jaarrapport van de gehele belastingaangifte en gratis digitale kopieën van de gehele belastingaangifte per e-mail.

Fiscaal advies
Per uur € 100,00 of vaste prijsafspraak.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW (behalve de ondernemersaangifte inkomstenbelasting privé)

*Bij complexe situaties of arbeidsintensievere aangiftes, kunnen wij afwijken van bovenstaande tarieven. In dergelijke situaties is vooraf overleg gewenst.

Belastingconsultancy MVE is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en formeel erkend als RB-kantoor. Dit vormt een waarborg voor kwaliteit, integriteit en staat garant voor actuele kennis op fiscaal gebied.

Een erkend RB-kantoor is geregistreerd in het Register van Belastingadviseurs (RB) en staat voor hoogstaand belastingadvies. De RB titel is beschermd.

 

CB logo